15% extra rabatt på rean

Erbjudandet på alla reaprodukter och rabatten dras automatiskt av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-07-25

15% extra rabatt på rean Mer info
AMANDA DJERF

Du har bosatt dig i Biarritz, något kanske många drömmer om, hur hamnade du där?
Som surfare har jag alltid flängt runt en del men när pandemin fick mig att stanna upp insåg jag ganska fort att jag inte kan ha min bas i Stockholm längre. Inom surfkretsar är Biarritz känt som Europas surfmecka och Europas Kalifornien så en flytt dit kändes rätt självklar. Så jag köpte en bil med en kompis, lastade på mina favoritbrädor och så körde vi ner!

Vart hämtar du styrka och inspiration ifrån?
Styrka hämtar jag numera från mig själv. Jag har lärt mig att lita på min magkänsla, att följa mitt hjärta och att allt löser sig med en positiv inställning. Jag hittar inspiration i min omgivning. Människor jag möter, resor jag varit på och såklart sociala medier. Starkast avtryck gör dem och det som är lite ”udda”. Folk som vågar sticka ut eller som har tagit en annorlunda väg i livet.

Hur gammal var du första gången du ägde ett par Vans Old Skool och om du bara får välja ett ord för att beskriva Old Skool med, vilket ord väljer du?
Jag var tolv år och bodde i Kalifornien och började samla på vans. Sedan dess har ett par Old Skool varit ett key ”plagg” i garderoben. Ett ord = Classic

Hur stylar man ett par Old Skool “The Amanda Djerf way”?
Med ett par slappa kostymbyxor. Enkelt och snyggt och en outfit som passar till nästan alla tillfällen.

Vad drömmer du om just nu?
Just nu längtar jag till min nästa Kalifornienresa som förhoppningsvis blir av i oktober! Där väntar tidiga morgnar, blaskigt kaffe, vintagebutiker och vågor i världsklass.

Instagram: @amandadjerf
Surfbild: Tagen av @leytonbowen